Elulill

Füüsilise keha toimimise õpinguaastad

Ma pole ammu midagi siia blogisse kirjutanud, aga ma pole ka kuhugi kadunud.

Olen kaks aastat pühendanud rohkem oma aega ettevõttele Ecosh. Olen seal töötatud aja jooksul õppinud ja teada saanud palju ning teinud ka palju. Olen uurinud inimese füüsilise keha toimimist, haiguste tekkimise põhjuseid, toidulisandite vajalikkust, kirjutanud artikleid, koostanud materjale, teinud koolitusi, aidanud toodete arendamisele kaasa ja palju muud.

 
Peale inimese energeetilise keha tundma õppimist, õppisin ma tundma nüüd ka füüsilise keha toimimist. Hing ja mõtlemine määrab suure osa sellest, kuidas me end tunneme ja kuidas toimivad meie tšakrad, kuid see millises keskkonnas (saastatus) me elame ja mida me suhu paneme mängib täpselt sama palju rolli. On keeruline end kaitsta ohtude eest, kui me pole neist teadlikud või pole teadlik, kuidas elada tervena.

 
Olen uurinud, millisest füüsilisest materjalist koosneb inimese keha, mis mõjutab keha nii palju, et tekivad haigused. Inimese keha hoiavad tervena ained, millest keha koosneb. Neid aineid me saame tasakaalustatud ja puhta toiduga, aga need ained jõuavad õigesse kohta, kui meie meel on terve ja rahulik. Ravimid ei saa pikas perspektiivis hoida keha tervena, kuna need lihtsalt ei koosne materjalist, millest koosneb meie keha. Ravimid saavad tuua keha kiirelt kriisist välja, aga tervena need meid toimimas ei hoia. Selleks on vaja terviklikku lähenemist – tervislik toitumine, vajadusel toidulisandid, veejoomine, liikumine, õige mõtlemine ja hinge toitev töö ja tegevus.

 
Minu kahe aastaste tegemistega ja toidulisandite (vitamiinid, mineraalid, amino-, ja rasvhapped, ensüümid, kasulikud bakterid – kõik, millest meie füüsiline keha koosneb) mõjust tervisele saate tutvuda www.ecosh.ee blogis.

 
Aga ma usun, et kui te olete siia lehele sattunud, huvitab teid ometi rohkem sisemaailma asjad. See huvitab ka mind endiselt, see on mu kirg ja see kirg ei ole kuhugi kadunud. See ei saagi kaduda, sest see olengi mina. 🙂 Aga nüüd olen lihtsalt suurel hulgal teadmiste poolest rikkam ja nende teadmistega jätkuvalt teie teenistuses. 🙂
 
Olge terved!

Tags: , , ,